imagini

Centre de cercetare

Centrele de cercetare care functioneaza în cadrul Facultatii de Administratie Publica sunt:

  • Centrul de Drept Public si Stiinte Administrative;
  • Centrul de Pregatire pentru Administratia Publica;
  • Catedra Jean Monnet;
  • Centrul pentru Afaceri Publice;
  • Organizatia Europeana de Drept Public (European Public Law Organization): Reprezentanța Regionala Bucuresti.


Centrul de Drept Public si Stiinte Administrative (C.D.P.S.A.)

Infiintat in anul 2008, C.D.P.S.A. are ca scop organizarea de activitati de cercetare, dezvoltare, consultanta, expertiza in domeniul dreptului public si al stiintelor administrative. C.D.P.S.A. deruleaza, printre altele, activitatile desfasurate se releva derularea de proiecte de cercetare stiintifica si asigura sprijin pentru cercetarile doctorale din domeniul stiintelor administrative. Urmare a activitatilor desfasurate in cadrul Centrului, au fost realizate si publicate 7 lucrari in volum.


Centrul de Pregatire pentru Administratia Publica (C.P.A.P.)

Infiintat cu sprijinul organizatiilor „Danish Data Association” si „Council of European Professional Informatics Societies” (Danemarca), C.P.A.P. functioneaza din 1998 ca structura specializata a Facultatii de Administratie Publica - SNSPA pentru dezvoltarea programelor de pregatire in administratia publica. C.P.A.P. se bucura de o larga recunoastere nationala si internationala, fiind implicat cu succes in derularea de programe internationale de prestigiu. C.P.A.P. este acreditat ca centru de testare ECDL, fiind primul de acest fel din Romania.


Catedra Jean Monnet – “Studii ale europenizarii administratiei si functiei publice”

Catedra Jean Monnet are ca obiective analiza procesului de europenizare si abordarea interdisciplinara a reformelor sistemului administrativ si a functiei publice din Romania si diseminarea rezultatelor cercetarii  realizate in acest sens in Facultatea de Administratie Publica.

 

Centrul pentru Afaceri Publice

Pentru Facultatea de Administratie Publica, dezvoltarea unei cariere de succes in spatiul public national si european reprezinta o prioritate strategica. In acest sens, in anul 2005, Facultatea a decis infiintarea Centrului pentru Afaceri Publice, institutie ce gazduieste activitatea doctoranzilor in stiinte administrative si a cercetatorilor interesati de dinamica guvernarii. 

 

Organizatia Europeana de Drept Public (European Public Law Organization – EPLO) - Reprezentanta Regionala Bucuresti

EPLO isi propune sa creeze si sa disemineze cunoasterea in domeniul dreptului public, incluzand aici dreptul public national, comparat si european, drepturile omului, dreptul mediului, etc. si sa promoveze valorile europene in lume, prin mijlocirea dreptului public. In mai 2008, in parteneriat cu Facultatea de Administratie Publica, EPLO a deschis Reprezentanta regionala Bucuresti in cadrul SNSPA.

 

News

4th Annual International Conference on Law and Administrative Justice
Rezultate examen admitere iulie 2017
Info cazare SNSPA


Cazarea studenţilor SNSPA în căminele studenţeşti se va face pe baza unei cereri completate online sau depuse la Serviciul Social, astfel:

 

Seara Masteratelor

 Facultatea de Administrație Publică, SNSPA organizează pe 8 mai 2017, ora 18 Seara Masteratelor. 

OCEAN UNIVERSITY OF CHINA PARTENER ERASMUS+

OCEAN UNIVERSITY OF CHINA PARTENER ERASMUS+

Anunt_Excelentfem

Excelența femeilor în cercetarea științifică și managementul de proiect EXCELENTFEM